ENGLISH FRENCH GERMAN ITALIAN SPANISH PORTUGUESE GREEK BULGARIAN RUSSIAN ARABIC CHINESE JAPANESE LATVIAN CZECH CROATIAN HUNGARIAN POLISH ROMANIAN DANISH DUTCH SWEDISH FILIPPINO INDONESIAN
         Această pagină WEB conține informații despre comunicările de la Dumnzeu pe care Vassula Rydén le transmite omenirii de din 1986.

MESAJELE  
   
"Vassula Mea, Cuvântul Meu este ca o lampă care luminează și strălucește astfel încât toate sufletele să Mă poată vedea, să Mă poată simți și să se reîntoarcă la Mine, vezi? Aș dori să îndepărtez tot acest întuneric care acoperă atât de puternic această lume. Îți dau lampa Mea ca să o pui pe un lampadar și nu sub paturile voastre." (Iisus - 28 August 1989)

PAPA
Trimiteri la Vassula și Viața Adevărată în Dumnezeu

Cardinalul RATZINGER
"Poți continua să-i susții scrierile"

TREI RUGACIUNI
Iisus i-a recomandat lui Vassula sa ne rugam zilnicl urmatoarele treci rugaciuni

           
PAPA și PATRIARHUL
Vassula mărturisește despre o întâlnire specială

GENERALITATI
Câteva informatii generale despre Vassula

DISTRIBUITORI
ale mesajelor, cărților și revistelor

FOTOGRAFII

           
VASSULA și CDF
Corespondența dintre Vassula și Congregația pentru Doctrina Credinței

ASEMANARI EBRAICE
Sora Seraphim comenteaza AVD din perspectiva studiilor ei ebraice

Pr DIMITRI MOTIER
cu o marturie deosebit de puternica

 Info:
ro@tlig.org

       
Vassula Ryden s-a născut în Egipt, într-o familie de religie creștină grec-ortodoxă, la 18 ianuarie 1942. Ambii ei părinți sunt originari din Grecia. În copilărie, Vassula a avut câteva viziuni în vis cu Iisus și de câteva ori a văzut sufletele unor oameni care au murit și care stăteau în sufrageria casei în care locuia, într-o atitudine de așteptare. În afara acestor experiente ieșite din comun, ca mai toată lumea din zilele de astăzi, ea nu s-a îngrijit nici de Dumnezeu și nici de viața spirituală proprie. Niciodată nu și-a putut imagina că într-o zi ea ar putea fi mesagerul lui Dumnezeu, până în momentul în care însuși Dumnezeu, pe neașteptate, i-a apărut în 1985, în timp ce trăia în Bangladesh, împreună cu soțul ei de origine suedeză și cu cei doi copii.

Totuși, primul care i s-a manifestat a fost îngerul ei păzitor, Daniel pentru a o ajuta să se purifice și să o aducă în fața lui Dumnezeu. De atunci mesajele Vassulei, a căror scriere diferă în mod constant de scrisul de mână al ei (vezi caligrafia), au devenit cunoscute în toată lumea.

Începând din 1988 Vassula a fost invitată să vorbească în mai mult de 50 de țări. În urma activității sale, ea nu primește nici un fel de drepturi de autor, remunerații sau alte tipuri de avantaje materiale. În cele aproape 600 de prezentări publice la care a fost invitată să țină conferențe, a povestit istoria sa personala despre întâlnirea cu îngerul păzitor, despre procesul intens de purificare prin care a trecut și despre întâlnirea sa cu Dumnezeu. La aceste întruniri citește din mesajele pe care Dumnezeu continuă până în prezent să i le dicteze. Însuși Dumnezeu a denumit aceste mesaje "Adevărata Viață în Dumnezeu".

Oriunde Vassula este invitată, fie în Asia sau America, Australia, Africa sau Europa, ea este întâmpinată de mulțimi de oameni de toate vârstele, având toate stările sociale și toate situațiile financiare imaginabile, de Creștini și de necreștini. Printre cei care vin să-i asculte mărturisirile pot fi întâlniți, pe lângă mireni, Protestanți, Ortodocși sau Catolici, mulți dintre conducătorii lor spirituali: preoți, predicatori, călugări, călugărițe, episcopi, cardinali, mitropoliți, arhimandriți precum și patriarhi.

Îndurătoarea chemare a lui Dumnezeu din mesaje este o chemare la reconciliere, unitate și pocăință. El ne cheamă pe ficare dintre noi ca să ne bucurăm de o relație intimă cu El, în timp ce ne reamintește să nu uităm niciodată că El este Sfânt. Misunea ei este de multe ori însoțită de semne precum vindecări fizice sau spirituale, iar multe persoane au mărturisit experiențe personale de natură supranaturală. Apariții ale chipului lui Iisus înlocuind fața Vassulei au fost mărturisite de foarte multe ori. Atmosfera întrunirilor este de comuniune fraternă, bucurie, vindecare spirituală și pace interioară. Cei mai mulți dintre participanți sunt atinși în mod adânc și subtil conștienți de prezența invizibilă și totuși palpabilă a lui Dumnezeu.

O citire atentă a cărțilorViața Adevărată în Dumnezeu-care au fost traduse de voluntari în aproape 40 de limbi- confirmă caracterul universal al mesajelor. Ele sunt scrise într-un limbaj atât de direct și de clar, încât oricine este capabil de a citi le poate înțelege. În același timp, conținutul lor este atât de bogat și de profund, încât străluciți teologi au fost inspirați în a scrie cărți despre spiritualitatea mesajelor. Într-adevăr, oamenii care meditează în mod constant asupra mesajelor și iau parte în mod regulat la întrunirile grupelor de rugăciuneAdevărata Viață în Dumnezeu au parte de o transformare interioară. Ei încep să realizeze că Dumnezeu este într-adevăr viu și foarte aproape de ei. Aceasta este ceea ce un teolog Ortodox a denumit o "transfigurare spirituală" care-l conduce pe om la Iubirea de Dumnezeu din toată inima și fară condiții. Odata uniți mistic cu Dumnezeu, noi dorim cu ardoare să-L slăvim și să creștem treptat în iubirea noastră pentru El.