TERUG NAAR WEBSITE:http://www.tlig.org/nl/spirituality/letters/my-book-heaven-is-real-but-so-is-hell/LETTERTYPE GROOTTE: NORMAAL - GROOT

Nederlands » Spiritualiteit » Brieven » De Hemel Bestaat, Maar de Hel Ook »

 

De Hemel Bestaat, Maar de Hel Ook

Een boodschap van Vassula over de lancering van haar NIEUWE BOEK: "De Hemel Bestaat, Maar de Hel Ook"

Beste TLIG Supporter,

Moge de Heer geprezen worden voor wat ik met u ga delen!

In het midden van onze moderne cultuur die nog steeds zijn rug toekeert naar God, is HIJ het opnieuw die ons een oplossing aanreikt om miljoenen naar Hem terug te leiden, VOOR HET TE LAAT IS. Wij hebben om Gods hulp gebeden en HIJ BEANTWOORDT ONZE GEBEDEN.

Ik heb een boeiend nieuw boek geschreven. Het zal gepubliceerd worden in maart 2013, en met uw hulp zal het miljoenen mensen bereiken. Het heet: De Hemel Bestaat, Maar de Hel Ook. Ik geloof dat het het meest krachtige hulpmiddel is voor evangelisatie en om mensen aan te trekken om de boodschappen van WLIG te ontdekken.

De Hemel Bestaat ... zal zowel gelovigen en niet gelovigen aantrekken. Ik heb gedetailleerde beschrijvingen geschreven over de Hemel en de Hel, aangrijpende verhalen over Gods Barmhartigheid, Zijn duidelijke tekenen en wonderen, en vooral Gods persoonlijke uitnodiging om Zijn Barmhartigheid te aanvaarden vooraleer Zijn Rechtvaardigheid komt.

Wij kennen het uur niet wanneer Gods toorn over ons zal komen, maar we weten dat miljoenen mensen Zijn vonnis wachten die buiten Zijn vriendschap sterven. Hoe velen van onze familieleden, vrienden en medewerkers zouden onder hen kunnen zijn die verloren kunnen gaan?

Hoe kunnen we hen Gods goddelijke Liefdeshyme brengen? Hoe kunnen we ons eigen geloof weer aanwakkeren? Hoe kunnen we onze lauwe kerken weer tot leven brengen?

Het boek De Hemel Bestaat, Maar de Hel Ook, is een belangrijke poging om hen aan te trekken en te inspireren de boodschappen van WLIG te zoeken. Men kan dit boek vinden in de boekenhandels, koffiehuizen, colleges, kerken, bibliotheken, luchthavens, en op de New York Times Bestsellerslijst, zodat de media er nota kan van nemen en Hemel, Hel, en Gods verlossing bekend kan worden.

We hebben een plan om dit te volbrengen, en al wat wij nodig hebben is u. Dank bij voorbaat om dit boek bekend te hebben gemaakt in uw omgeving en aan allen van HWLIG, door gebruikmaking van de flyer. Zij die Engels lezen kunnen het reeds online bestellen en meehelpen om er een bestseller van te maken.

Weet s.v.p. dat ik persoonlijk voor u en uw familie bid, vragend aan God u te zegenen en te gebruiken voor Zijn Glorie.

In Christus,