TERUG NAAR WEBSITE:http://www.tlig.org/nl/messages/LETTERTYPE GROOTTE: NORMAAL - GROOT

Nederlands » De Boodschappen »

 

Het Lezen van de Boodschappen

Zie ook Vassula's Introductie op de Boodschappen

Bij het lezen van de boodschappen, lees eerst Volume 1 of Mijn Engel Daniel, daarna de boeken, zodat je ondergedompeld wordt in Gods liefde voor jou. Bij het lezen vanaf het begin zul je begrijpen dat God je roept tot een intieme relatie met Hem.

Door de boodschappen te lezen krijgt men veel meer inzicht in de Heilige Schrift. Ik heb dit van veel mensen gehoord en zelfs van de geestelijkheid. Door de boodschappen geleidelijk van het begin tot het einde te lezen, doen ze je de Heilige Schrift beter begrijpen, die je trouwens dagelijks zou moeten lezen. Door de boodschappen te lezen, groei je geestelijk en wordt je liefde voor God groter.

Jezus vroeg me om je te vertellen om altijd mijn naam, Vassula, uit de boodschappen te halen en te vervangen door jouw naam. Je zult Hem dan tot je horen spreken, je ziel opnieuw bezielen om te bewegen, te streven en in Zijn Glorie te ademen. God zal je heel subtiel in Zijn Hart trekken zodat je niet langer tot jezelf behoort, maar bij Degene die je beweegt in vereniging met Hun Eenheid (De Heilige Drie-eenheid)


Vassula