TERUG NAAR WEBSITE:http://www.tlig.org/nl/bibliography/webshop/bookdesc/sfeirwelcome/LETTERTYPE GROOTTE: NORMAAL - GROOT

Nederlands » Bibliografie » WLIG Boekenwinkel » Boek Beschrijvingen » Kardinaal Sfeir »

 

Kardinaal Sfeir

Zijne Eminentie Kardinaal Mar Nasrallah Peter Sfeir, de Maronitische Patriarch van Antiochië en het Gehele Oosten spreekt Vassula en de WLIG-pelgrims toe, in mei 2005 in Libanon

Dit zijn een paar citaten uit zijn toespraak:

"Wij heten u welkom in Libanon, de oecumenische beweging is de Universele Kerk dierbaar, en u weet dat de Katholieke Kerk haar uiterste best heeft gedaan om de eenheid tussen Christenen te bewerkstelligen." (...)

"Wij verlangen naar u voor deze eenheid die de Heer Jezus Christus wilde toen hij zei dat u één bent zoals ik en mijn Vader één zijn. We weten dat mevrouw Vassula eerder naar Libanon was gekomen en zij die weg naar eenheid zoekt. We weten dat Vassula haar doctrine en gedachten heeft gepresenteerd aan de apostolische leerkracht en dat ze geschriften over dit onderwerp hebben gepubliceerd. ' (...)

"God vragen om bij je te zijn en je te zegenen en je te helpen bij dit streven naar het pad van deze eenheid" (...)

"Wij verlangen net als u naar u deze eenheid die de Heer Jezus Christus wilde toen Hij zei dat jullie één mogen zijn zoals Ik en Mijn Vader één zijn. We weten dat mevrouw Vassula eerder in Libanon is geweest en dat zij die weg naar eenheid zoekt. We weten dat Vassula haar doctrine en gedachten heeft gepresenteerd aan de Apostolische Stoel en dat ze geschriften over dit onderwerp hebben gepubliceerd." (...)
"Wij vragen God om bij u te zijn en u te zegenen en u te helpen bij dit streven naar het pad van deze eenheid" (...)

 

 

 

Kardinaal Sfeir heet Vassula en de WLIG Pelgrims welkom, Mei 2005 (Klik om uit te vergroten)