TERUG NAAR WEBSITE:http://www.tlig.org/nl/bibliography/webshop/bookdesc/confvideo/LETTERTYPE GROOTTE: NORMAAL - GROOT

Nederlands » Bibliografie » WLIG Boekenwinkel » Boek Beschrijvingen » TLIG 2000 Conferentie video »

 

TLIG 2000 Conferentie & Pelgrimage Video
De video van de TLIG-conferentie en pelgrimage in het Heilige Land in maart 2000 is nu beschikbaar. Vassula schreef het volgende over dit gebeuren:

We waren niet van plan om tegelijkertijd met de Heilige Vader in het Heilige Land te zijn, maar ons programma viel samen met dat van de Heilige Vader; in feite hadden we het geprogrammeerd voordat we ooit van het besluit van de Heilige Vader gehoord hadden. Omdat God me eenmaal vertelde dat het woord 'geluk' niet in Zijn vocabulaire bestaat, geloof ik dat onze Vader in de hemel ons allemaal op hetzelfde moment daar wilde hebben. Bij deze gelegenheid slaagde onze TLIG er in het Heilige Land in speciale pasjes te krijgen voor sommige van onze priesters om op 24 maart met de Heilige Vader de Mis te kunnen concelebreren met de Heilige Vader. Dit gaf hen grote vreugde en we loofden de Heer omdat Hij ons nog een geschenk gaf.

Deze keer, in het Heilige Land, waren we meer dan 400 mensen uit meer dan 50 landen. We hadden we meer dan 60 geestelijken uit het buitenland bij ons, en een paar meer waren gekomen om ons vanuit het Heilige Land te vergezellen ..... We hadden door de genade van God elf kerkgenootschappen met hun priesters en voorgangers ook, inclusief de Rooms-Katholieke, de Griekse, de Russische, de Bulgaarse en de Armeens-Orthodoxe kerken, de Syrische kerk, de Koptische kerk, de Lutherse kerk, de Anglicaanse kerk en Baptistenkerken. De 2 Dvd-sets hebben een totale duur van 4 uur en 12 minuten en omvatten alle voordrachten die door Vassula tijdens de conferentie zijn gegeven, ook de voordracht door Archimandrite Nicolau, samen met uitgebreide verslaggeving van de conferentie zelf en de bijbehorende pelgrimage.

De Dvd's zijn in het Engels of in het Engels ondertiteld.

De DVD's kunnen  HIER  besteld worden 

Uitgebreide fragmenten van de video kunnen  HIER  worden bekeken