TERUG NAAR WEBSITE:http://www.tlig.org/nl/bethmyriam/world/osaka/LETTERTYPE GROOTTE: NORMAAL - GROOT

Nederlands » Beth Myriam » Beth Myriams Rondom de Wereld » Osaka, Japan »

 

Beth Myriam van Japan, Osaka

De Beth Myriam in Osaka startte in 2013. Het is Nancy Imade die over de BM Osaka gaat. Supporters, donateurs en vrijwilligers van dit project zijn mensen uit drie WLIG-gebedsgroepen, uit de steden Totteri, Kurayoshi en Kobe.

Ongeveer elke drie maanden voedt de BM Osaka de behoeftigen en daklozen in een park genaamd Sankaku, in het gebied Nishinari in de stad Osaka. Als het regent, wordt het eten geserveerd in een overdekte ruimte van een welzijnsgebouw in Nishinari.

Ze serveren eten aan 200 mensen, van wie de meesten oude Aziatische mannen zijn. Het eten dat wordt geserveerd is curry en rijst of hayashi (rundvlees), rijst of broodjes en groene thee. De groep biedt mensen ook kleding aan, schoenen, toiletartikelen, bijbels, WLIG-boeken en rozenkransen.

In 2016 werd eten geserveerd in februari en in mei. De volgende voedingsronde zal waarschijnlijk in december plaatsvinden in de kersttijd. De vrijwilligers koken het eten, transporteren het naar de locatie en serveren het. Omdat de vrijwilligers lid zijn van de WLIG-gebedsgroepen, vinden ze altijd manieren om te evangeliseren via dit project.

Contact informatie

Adres: Osaka, Japan

Verantwoordelijke: Nancy Imade

E-mail: Jesuslovesyou@jasmine.ocn.ne.jp