ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/testimonies/other/alamgir/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Μαρτυρίες » Άλλες Αναγνωρισμένες Θρησκείες » Sharif Mohammed Alamgir, Μουσουλμάνος »

 

Sharif Mohammed Alamgir

O Sharif είναι Μουσουλμάνος που ζει στο Μπαγκλαντές. Είναι Πρόεδρος του Ειρηνευτικού Συμβουλίου όλων των Θρησκειών στην Ντάκα και λέκτορας στο Κολλέγιο Εναλλακτική Εξέλιξη (CODA), επίσης στην Ντάκα.

27.6.2002

Αγαπητή Κατερίνα,

(...) διάβασα τα βιβλία που μου δώσατε. Τα γραφτά αυτά είναι γραπτά υπερφυσικής προέλευσης, το ίδιο και η γλώσσα τους. Αναφέρει ότι «Η Αγάπη είναι η ρίζα του δέντρου της ζωής» και όλων των αρετών. Οπότε, «σπείρετε τους σπόρους της αγάπης σε όλες τις κατευθύνσεις». «Μην κρίνετε κανέναν, και ανταποδώστε το κακό με την αγάπη.» Αυτή η γλώσσα μπορεί να κάνει τον κόσμο έναν κόσμο ειρήνης.

Δεν γνωρίζω πόσα χρόνια ζεις σε αυτήν την χώρα, το Μπαγκλαντές. Αλλά γνωρίζεις την κατάσταση της χώρας μας... Η Φτώχεια επικρατεί παντού. Δεν υπάρχει αγάπη για τους φτωχούς. Οι άνθρωποι αυτού του κόσμου δεν έχουν αγάπη ο ένας για τον άλλον. Σκοτωμοί γίνονται παντού σε αυτόν τον κόσμο. Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Ειδάλλως η ανθρωπότητα θα αφανιστεί. Αυτό δεν έχει σχέση με το εάν είναι κάποιος Ινδουιστής, Μουσουλμάνος, Χριστιανός ή Βουδιστής, αυτό που προέχει είναι ότι όλοι είμαστε άνθρωποι. Πρέπει να δουλεύουμε μαζί για τους ανθρώπους, τους φτωχούς, τις χώρες μας, τον κόσμο, έτσι ώστε να κάνουμε τον κόσμο ένα μέρος ειρηνικό.

Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ στη Βασούλα είναι οι καλές της πράξεις. Έχω αγάπη, για όλους, στην καρδιά μου. Σε παρακαλώ στείλε την αγάπη μου στην Βασούλα. Προσεύχομαι για αυτήν, της εύχομαι καλή υγεία. Ο Αλλάχ να την ευλογεί.

Επιθυμώ να γνωρίσω περισσότερα για την Βασούλα. Θα σε συναντήσω την Πέμπτη 1 Ιουλίου (...)

Με τιμή,
Sharif Mohammed Alamgir