ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/spirituality/prayers/repent-deliver/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Πνευματικότητα » Προσευχές » Προσευχή Μετάνοιας και Απολύτρωσης »

 

Προσευχή Μετάνοιας και Απολύτρωσης

Αυτή η "Εξορκιστική Προσευχή" δόθηκε στη Βασούλα στις 13 Νοεμβρίου, 2006

Η Βασούλα γράφει: Ο Ιησούς Χριστός μου υπαγόρευσε αυτήν την προσευχή μετάνοιας, θεραπείας και απολύτρωσης. Είπε ότι αυτή η προσευχή εξορκισμού είναι αναγκαία για τους καιρούς μας, τους τόσο πονηρούς.

Οι άνθρωποι δεν ξέρουν πως να αποκηρύττουν με τις προσευχές τους τον διάβολο, που τους ελέγχει, τους τυφλώνει και τους προκαλεί πολλά βάσανα είτε με ασθένειες είτε με το να τους υποδουλώνει. Ο Χριστός λέει επίσης ότι πολλοί άνθρωποι λατρεύουν ψεύτικους θεούς (είδωλα).

Αυτή η προσευχή θα είναι πολύ αποτελεσματική αν γίνετε εγκάρδια και με ειλικρίνεια.
Ο Κύριος είπε: "Να μετανοήσουν ενώπιον Μου με αυτά τα λόγια:"

Κύριε με ανέχτηκες όλα αυτά τα χρόνια με τις αμαρτίες μου, κι όμως με σπλαχνίστηκες.

Πλανήθηκα με κάθε τρόπο. Τώρα όμως δεν θα ξαναμαρτήσω. Φέρθηκα άδικα απέναντι Σου και υπήρξα άδικος, Δεν θα το ξανακάνω. Απαρνίεμαι την αμαρτία, απαρνιέμαι τον διάβολο, απαρνιέμαι την κακία που σπιλώνει την ψυχή μου. Λύτρωσε την ψυχή μου από καθετί που είναι αντίθετο στην αγιότητά Σου.

Σε παρακαλώ, Κύριε, να με γλιτώσεις από κάθε κακό. Έλα τώρα, Ιησού, έλα τώρα να κατοικήσεις στην καρδιά μου.

Συγχώρησε με, Κύριε κι επίτρεψέ μου να αναπαυθώ σε Σένα, γιατί Εσύ είσαι η Ασπίδα μου, ο Λυτρωτής μου και το Φως μου και σε Σένα ελπίζω.

Από σήμερα, θα Σε ευλογώ, Κύριε, πάντοτε.

Απαρνιέμαι τον πονηρό και κάθε άλλο θεό και είδωλο, γιατί Εσύ είσαι Ύψιστος πάνω σε όλη τη γη, υψώθηκες ψηλότερα από όλους τους θεούς

Με τον ισχυρό Σου βραχίονα, φύλαξέ με από κακή υγεία, φύλαξέ με από αιχμαλωσία, φυλαξέ με από τη θλίψη Και κατατρόπωσε τον εχθρό μου τον διάβολο. Σπεύσε σε βοήθειά μου, Σωτήρα!

Aμήν