ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/news/newsletter/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Νέα » Εγγραφείτε Δωρεάν
στα e-Νέα
 »

 

Ηλεκτρονικά Νέα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής (e-Νέα)

Διεθνή Νέα της ΑεΘΖ μέσω Email

Κάθε μήνα αναφέρουμε τις δραστηριότητές μας ανά τον κόσμο σχετικά με τα Beth Myriams, τις συναντήσεις της Βασούλας, τις καινούριες μας εκδόσεις, σκέψεις και αναφορές πάνω στα μηνύματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής και πολλά περισσότερα! Κατά περιόδους επίσης στέλνουμε σημαντικές ανακοινώσεις και γράμματα από την Βασούλα.

Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε ή να έρθετε σε επαφή με το αποστολικό έργο της ΑεΘΖ διεθνώς, ένας πολύ καλός τρόπος είναι να λαμβάνετε τα ηλεκτρονικά Νέα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής.

  Τίτλος ( ιερέας, αδ., Δρ. κτλ)
* Όνομα
*  Επώνυμο
* Χώρα
* Ομάδα Προσευχής


* Email
  * = Απαραίτητο Πεδίο

Τοπικά Νέα μέσω Εφημερίδας της ΑεΘΖ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Επιπλέον , εάν θέλετε να ενημερωθείτε σχετικά με τις ομιλίες της Βασούλας, τις μαρτυρίες που γίνονται για την ΑεΘΖ, τις ομάδες προσευχής, τις πνευματικές συνάξεις, ή την προβολή βίντεο σχετικά με τα μηνύματα στην περιοχή σας, παρακαλώ πληροφορήστε μας.

Κάθε χώρα έχει τον δικό της τρόπο αποστολής ενημερωτικών φυλλαδίων-εφημερίδων. Ο τρόπος που θα λάβετε το ενημερωτικό υλικό, θα εξαρτηθεί από την χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Κάθε προσωπικό δεδομένο που θα δώσετε στην ΑεΘΖ θα παραμείνει εμπιστευτικό. Τα δεδομένα σας σε καμιά περίπτωση δεν θα δοθούν ή πουληθούν σε κάποιο άλλο άτομο, οργανισμό ή εταιρία. .


 Διεύθυνση 1
 Διεύθυνση 2
 Πόλη
 Περιφέρεια / Επαρχία
 Ταχ. Κώδικας
 Τηλέφωνο
 Δεύτερο email
 

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη λίστα, επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: