ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/news/magazine/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Νέα » Έγχρωμο Περιοδικό της ΑεΘΖ »

 

Έγχρωμο Περιοδικό της ΑεΘΖ

Εκδόθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2006

Υπάρχουν πολλά αιτήματα για την επανέκδοση του περιοδικού της ΑεΘΖ. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να εκδώσουμε ένα τεύχος που θα περιέχει αρκετά θέματα με τις δραστηριότητές μας, με έγχρωμες φωτογραφίες καθώς και πολλές πνευματικές διδασκαλίες. Αυτό το περιοδικό θα έχει τρομερό αντίκτυπο αν το προσφέρετε σε άτομα που δεν έχουν διαβάσει ακόμα τα μηνύματα. Μπορείτε επίσης να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας, στους φίλους σας, τους ιερείς σας κλπ, μια συνδρομή σε αυτό.

Αγνή πρόθεση "Πράξεων των Αποστόλων", ευαγγελιζόμενο τον Λόγο του Θεού και επεκτείνοντας την Βασιλεία Του σ’ αυτόν τον κόσμο που δεν γνωρίζει την Αγάπη του Θεού. Θα καθρεφτίζει το αποστολικό μας έργο και το εκλεκτό δώρο του Θεού στην εποχή μας, την Αληθινή εν Θεώ Ζωή.

Εν Χριστώ,

Μπορείτε να γίνετε τώρα συνδρομητής στο περιοδικό της Αληθινής εν Θεώ Ζωής. Η συνδρομή κοστίζει 13£ (αγγλικές λίρες) τον χρόνο (4 τεύχη – διανομή διεθνώς)

(Ειδική τιμή συνδρομής για πέντε αντίτυπα ανά τεύχος. Πληροφορίες στο magazine@tlig.org)

Μπορείτε να δηλώσετε συνδρομητής ηλεκτρονικά ΕΔΩ

Αν θέλετε ένα δωρεάν αντίτυπο του περιοδικού στείλτε το όνομά σας και την διεύθυνσή σας στο magazine@tlig.org ή στην παρακάτω διεύθυνση:

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συνδρομή και μέσω: ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή φαξ δίνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στο:

TLIG magazine
Garden Cottage
Lillingstone House
Lillingstone Dayrell
Buckingham MK18 5AG

Τηλέφωνο: +44 (0)1280 860655 Fax: +44 (0)1280 860178

Ερωτήσεις στο: magazine@tlig.org