ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/mission/evangelise/invitation/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Αποστολή » Ευαγγελισμός » Πρόσκληση σε Ευαγγελισμό »

 

Πρόσκληση σε Ευαγγελισμό

Γράμμα της Βασούλας στην κοινότητα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής, 4 Μαρτίου, 1999

Of the following message from Jesus, Vassula has said that there is so much fruit in the messages and that Jesus will be with us and bless us if we make the first step. She said: "I feel sorry for Jesus" meaning that Jesus has given so much and that we are not implementing and spreading more this treasure of salvation given in True Life in God

Μήνυμα που δόθηκε στις 3-3-1999 προς όλους όσους φιλοξένησαν τη Βασούλα και γνωρίζουν τα μηνύματα:

"Οι συχνές Μου επισκέψεις, σε σας μέσω της εκλεκτής Μου, που σκοπό έχουν ν' αποθέσουν εμπρός στα πόδια σας τον πολύτιμο ύμνο της Αγάπης Μου για ν'ανακαινισθεί ο Οίκος Μου, έχουν μείνει ανεκμετάλευτες. Σε μερικούς είπα: "Θα σας στερήσω τις επισκέψεις Μου αφού φανήκατε αδιάφοροι στο αίτημά Μου, να πολλαπλασιάσετε, διαδίδοντας το Μήνυμά Μου, τους καρπούς των κόπων της, που τους απόθεσε στα χέρια σας.Και έτσι έκανα. Επιπλέον αυτή η αποχώρηση και η αποστέρηση είναι αναγκαίες για την πρόοδό σας. Τώρα παρά ποτέ είναι η ώρα ν'αδράξετε το δρεπάνι και να δρέψετε, να δρέψετε σοδειά που δεν την ετοιμάσατε εσείς και να δεχτείτε τις Ευλογίες Μου."

Η Βασούλα εξηγεί:

Αυτό είναι μήνυμα για τους ανθρώπους της ΑΕΘΖ που ως τώρα δεν προσπάθησαν να οργανώσουν συναντήσεις σχετικά με τα μηνύματα. Ο Ιησούς μου έδωσε αυτό το μήνυμα χθες (3-3-99) και είναι ένα τελευταίο μήνυμα αυτού του είδους. Εδώ και δυόμιση χρόνια ο Κύριος καλεί τις ομάδες της ΑΕΘΖ να διαδόσουν το Μήνυμα Του.

Στο πρώτο του κάλεσμα δεν δόθηκε προσοχή. Ήρθε ξανά κοντά μας στη Διεθνή συνάντηση της Ιερουσαλήμ, συγκεντρώνοντας όλα τα έθνη και τα ενεργά τμήματα της Αληθινής εν Θεώ Ζωής για να τους ζητήσει ακόμη μια φορά να κηρύξουν το Μήνυμά Του.

Είναι καλό να γίνονται πνευματικές ασκήσεις. Απαιτείται χρόνος προετοιμασίας και όλοι επωφελούνται. Όμως σήμερα ο Χριστός ζητάει να ΔΩΣΟΥΜΕ, να δώσουμε τον εαυτό μας στους απέξω, σ' εκείνους που είναι ακόμη στην έρημο. Δώστε τους θησαυρούς που λάβαμε και με γενναιοδωρία βγείτε έξω στον κόσμο και μοιραστείτε ό,τι λάβατε με τους άλλους.

Προτρέπω όσους με φιλοξένησαν να κάνουν το βήμα αυτό.

Με την Αγάπη και το Έλεος του Θεού, υμνώ τον Κύριο για την Υπομονή Του και για το ότι μας υπενθυμίζει τι είναι ανάγκη να κάνουμε. Ας κάνουμε λοιπόν το Θέλημά Του.

Αγάπη εν Χριστώ

Βασούλα, 4 Μαρτίου, 1999