ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/mission/evangelise/info/usa-model/usa-model-p4/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Αποστολή » Ευαγγελισμός » Πώς να βοηθήσετε » Πώς μπορεί η χώρα μου να οργανωθεί καλύτερα; » Πώς να Δημιουργήσετε Τοπικές Ομάδες για να Βοηθήσετε στον Ευαγγελισμό και στη Δημιουργία Ομάδων Προσευχής - Συνέχεια »

 

Πώς να Δημιουργήσετε Τοπικές Ομάδες για να Βοηθήσετε στον Ευαγγελισμό και στη Δημιουργία Ομάδων Προσευχής

Συνέχεια με περισσότερες πληροφορίες

4. Επικοινωνήσαμε μαζί τους να δούμε εαν ενδιαφέρονται να αναλάβουν την δουλειά.

Τώρα που είχαμε τον κατάλογο με τις ευθύνες, ήταν καιρός να ρωτήσουμε τους υποψήφιους, έναν, έναν, εάν θέλανε να αναλάβουν αυτήν την «εργασία». Τους ενθαρρύναμε να προσευχηθούν ώστε να διακρίνουν εάν αυτό ήταν πράγματι ένα κάλεσμα για αυτούς. Σε άλλους πήρε μερικές ημέρες, σε άλλους μια εβδομάδα, αλλά στο τέλος είχαμε την λίστα με τους περιφερειακούς εθελοντές. Επίσης άξιζε που τους πήραμε έναν, έναν τηλέφωνο παρά να τους στέλναμε ηλεκτρονικό μήνυμα. Για ένα τόσο σημαντικό σκοπό, ήταν σημαντικό να γίνει προσωπική επαφή. Κατόπιν, στείλαμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που συνοψίζει τις ευθύνες τους, έτσι ώστε να αποτανθούν σε αυτό όποια στιγμή χρειαζόταν.

5. Δημιουργήσαμε μία μέθοδο με την οποία να δίνεται αναφορά για την πρόοδο του ευαγγελισμού.

Εκτός από την παράδοση των μηνιαίων εκθέσεων/αναφορών στο αδελφό Otfried, που είναι ο συντονιστής, εν μέρει, όλων των εκθέσεων/αναφορών παγκοσμίως, οι υπεύθυνοι των περιφερειών επίσης ανταλλάσσουν όλες τις εκθέσεις με τις δραστηριότητές τους μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα μέσο ώστε ο ένας βοηθάει τον άλλον με την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσης, αλλά επίσης προάγεται μια φυσική οδός ενθάρρυνσης του ενός με τον άλλον, ώστε κάθε ένας να επιμείνει και να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά.

Download the actual Regional Breakdown in USA to view more information.

Download:
usa_regions.doc
usa_regions.pdf