ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/mission/evangelise/info/organize/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Αποστολή » Ευαγγελισμός » Πώς να βοηθήσετε » Προσκαλέσετε έναν Μάρτυρα »

 

Πώς να προσκαλέσετε έναν μάρτυρα

Γιατί να οργανωθεί μια συγκέντρωση της ΑΕΘΖ;

Ο Κύριος λέει στα μηνύματα:

"Διάδωσε το Mήνυμά Mου, διάδωσε την Eιρήνη Mου και ας βασιλέψει μέσα σε όλες τις καρδιές..." (24.08.1987) "Eυλογώ τον καθένα τους. Ευλογώ όλους εκείνους που βοηθούν στο Θείο Μου Μήνυμα, ιδιαίτερα εκείνους που θυσιάζουν τον ελεύθερο χρόνο τους για Μένα." (19.10.1988)

Και η Υπερευλογημένη Μητέρα μας λέει: "Ευχαριστήστε τις Καρδιές Μας σκορπίζοντας τα Μηνύματά Μας στα πέρατα του κόσμου και μεταστρέψτε με αυτά κι άλλες ψυχές. Επιθυμώ να δω τις Εκκλησίες όλες γεμάτες, ζωντανές και ζεστές, γι' αυτό λοιπόν, να ζείτε τα Μηνύματά Μας" (Μάρτιος 1990)

Με άλλα λόγια, ο Θεός καλεί τους ανθρώπους να γίνουν δικοί Του Απόστολοί των έσχατων καιρών, ειδικά με την οργάνωση συναντήσεων μαρτυρίας της ΑεΘΖ ώστε το Μήνυμά Του Αγάπης και Ειρήνης να ακουστεί στη γενεά μας.

Σαν αναγνώστες της ΑΕΘΖ, μήπως νιώθετε έντονη επιθυμία να ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ τώρα, ώστε να οδηγήσετε και άλλους σ’ αυτήν την αγαπητική συνάντηση με τον Θεό;

Αν νιώθετε πως θέλετε να οργανώσετε μια συνάντηση μαρτυρίας, μπορείτε να κάνετε ένα από τα παρακάτω:

  • Να επικοινωνήσετε μαζί μας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

  • Ή να έρθετε σε άμεση επαφή με την τοπική ομάδα της ΑεΘΖ στην περιοχή σας. Δείτε μια λίστα με επαφές σε διάφορες χώρες).

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το τι συνεπάγονται όλο αυτό; Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο.