ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/mission/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Αποστολή »

 

Καλώς ήρθατε στην Ενότητα "Αποστολή"


Ήρθεν ο Ιησούς, στέκεται στη μέση και τους λέει: "Ειρήνη σ' εσάς". Κι όταν το είπε αυτό, τους έδειξε τα χέρια και την πλευρά του. Οι μαθητές χάρηκαν που είδαν τον Κύριο. Ο Ιησούς τους είπε πάλι: "Ειρήνη σ' εσάς!

Όπως ο Πατέρας έστειλε εμένα, έτσι στέλνω κι εγώ εσάς".
(Ιων. 20:20-21)

Kαθώς ο Πατέρας έστειλε Εμένα για να μαρτυρήσω το μεγαλείο της Αγάπης Του και να δοξάσω το Όνομά Του, έτσι και Εγώ στέλνω εσένα.

Με έστειλε για να κάνω γνωστό το Όνομά Του και είπα ότι θα συνεχίσω να το κάνω γνωστό και αυτό κάνω. Ο Λόγος Μου είναι Αλήθεια. Μην ξαφνιάζεσαι όταν έρχομαι πότε - πότε να σου υπενθυμίσω τον Πατέρα. Έτσι λοιπόν τώρα κι εσύ κόρη, γίνε δικός Μου μάρτυρας. Ξεχώρισα λίγους για να φανερώσω μέσα απ' αυτούς την Δύναμή Μου και ν' αποκαλύψω στον κόσμο τα βάθη του Πλούτου Μου ώστε να δοξαστεί το Όνομά Μου. Στις μέρες σας, Εγώ και η Μητέρα Μου εμφανιζόμαστε σε μερικούς ανθρώπους, χάραξα με έλαιο το Όνομά Μου πάνω τους για να τους καταστήσω ικανούς να φέρουν εις πέρας το έργο που τους ανέθεσα. Προσευχήσου γι' αυτές τις ψυχές να μπορέσουν να εκτελέσουν την αποστολή τους κι αυτές με ζήλο ώστε να Με δοξάσουν.

7 Δεκεμβρίου, 1993