ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/bibliography/webshop/bookdesc/sfeirwelcome/www.tlig.org/el/bibliography/webshop/bookdesc/sfeirwelcome/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Βιβλιογραφία » Βιβλιοπωλείο της ΑεΘΖ  » Περιγραφές Βιβλίων  » Καρδινάλιος Sfeir »

 

Καρδινάλιος Sfeir

Η Αυτού Εξοχότης Καρδινάλιος Mar Nasrallah Peter Sfeir, Μαρωνίτης Πατριάρχης Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής, απευθύνει χαιρετισμό στους προσκυνητές της ΑεΘΖ τον Μάιο 2005 στο Λίβανο

Παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από την ομιλία του:

"Σας καλωσορίζουμε στο Λίβανο. Το οικουμενικό κίνημα είναι πολύτιμο για την Παγκόσμια Εκκλησία, και ξέρετε ότι η Καθολική Εκκλησία έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πετύχει την ενότητα μεταξύ των Χριστιανών. "(...)

"Αποζητούμε όπως κι εσείς αυτή την ενότητα που επιθυμούσε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός όταν είπε, «Είθε να είναι όλοι ένα, όπως εσύ κι εγώ, Πατέρα, είμαστε ένα». Γνωρίζουμε ότι η κ. Βασούλα έχει ξαναέρθει στο Λίβανο και επιδιώκει να πετύχει αυτή την ενότητα. Γνωρίζουμε επίσης ότι έχει παρουσιάσει τα μηνύματα και τις σκέψεις της στην Αποστολική Έδρα, η οποία εξέδωσε μερικά έγγραφα σχετικά με αυτό το θέμα." (...)

". Ζητάμε από το Θεό να είναι μαζί σας. Είθε να σας ευλογεί και να σας βοηθάει σε αυτή την προσπάθεια για την επίτευξη αυτής της ενότητας. Σας ευχαριστώ." (...)

Ο Καρδινάλιος Sfeir καλωσορίζει τη Βασούλα και Προσκυνητές της ΑεΘΖ, το Μάιο 2005 (πατήστε για μεγένθυση)