ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/bibliography/heaven-is-real-but-so-is-hell/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Βιβλιογραφία » Υπάρχει ο Παράδεισος αλλά υπάρχει και η Κόλαση »

 

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ

Η Βασούλα γράφει...

“Ενώ ο σύγχρονος τρόπος ζωής συνεχίζει να στρέφει τα νώτα στο Θεό, Εκείνος για μία ακόμη φορά μας δείχνει πώς να βοηθήσουμε χιλιάδες κόσμο να επιστρέψει κοντά Του, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Προσευχηθήκαμε ζητώντας τη βοήθειά Του και Εκείνος απάντησε στις προσευχές μας.

Πώς θα τους βοηθήσουμε να γνωρίσουν τον Ύμνο της Αγάπης του Θεού; 
Πώς θα αναθερμάνουμε την πίστη μας; 
Πώς θα εμφυσήσουμε ζωή στο χλιαρό μας εκκλησίασμα;

Το βιβλίο "Υπάρχει ο Παράδεισος αλλά υπάρχει και η Κόλαση" αποτελεί μία σημαντική προσπάθεια να προσελκύσουμε ανθρώπους και να τους κινήσουμε το ενδιαφέρον να αναζητήσουν τα μηνύματα της ΑΕΘΖ. Το βιβλίο αυτό θα προσελκύσει πιστούς και μη πιστούς, και θα αποτελέσει το ισχυρότερο εργαλείο για επανευαγγελισμό.”

Το βιβλίο αυτό θα εκδοθεί στα Αγγλικά, στην Αμερική από τον εκδοτικό οίκο ALEXIAN γύρω στο Πάσχα του 2013. Θα ακολουθήσουν εκδόσεις σε άλλες γλώσσες.

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο σας τώρα, on line, από όπου και αν βρίσκεστε, από τους παρακάτω προμηθευτές. Το βιβλίο θα παραδοθεί στην πόρτα σας πριν φτάσει στα βιβλιοπωλεία.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΡΑ:

IANOS
AMAZON
BARNES AND NOBLE
BOOKS-A-MILLION

Και παρακαλούμε να αυξήσετε την υποστήριξή σας, στους δικούς σας και στους φίλους σας, παραγγέλνοντας ξεχωριστά αντίτυπα και γι' αυτούς. Ο επανευαγγελισμός αρχίζει από το σπίτι! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη στη Βασούλα και την αποστολή της βοηθώντας με τον τρόπο αυτό να εξαπλωθούν τα μηνύματα της ΑΕΘΖ.

Ο Θεός να σας ευλογεί!