ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/bethmyriam/world/wheels/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Beth Myriam » Beth Myriams σε όλο τον κόσμο » Φιλιππίνες "Επί Τροχών" »

 

Beth Myriams στις ΦιλιππίνεςBeth Myriam "Επί Τροχών", Ορεινή Επαρχία

Η Βασούλα με τους εθελοντές του Beth Myriam κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της το Νοέμβριο 2005

Σύνοψη

Ταξιδεύοντας στα μακρινά χωριά των φυλών στον ορεινό βορρά των Φιλιππίνων, φαγητό, ρουχισμός, και δωρεάν ιατρική βοήθεια παρέχονται στους χωρικούς, και Ομάδες Προσευχής της ΑεΘΖ συγκροτούνται. 250 γεύματα μεταφέρονται μία φορά την εβδομάδα στους φτωχούς στα 8 χωριά και την τοπική φυλακή. Μέσω της εργασίας των εθελοντών της ΑεΘΖ σε αυτό το Beth Myriam στο Tuao, ο Κύριος έχει εγκαθιδρύσει αμπελώνες της ΑεΘΖ (Ομάδες Προσευχής) στη Δημοτική Φυλακή και σε 8 διασκορπισμένα χωριά όπου πραγματικά κατοικούν οι φτωχότεροι των φτωχών. Επειδή περιπλανώνται καθημερινά, σιτίζοντας αυτά τα χωριά με τροφή και για το σώμα και για την ψυχή σε εβδομαδιαία βάση, ονόμασαν τη δουλειά τους «Beth Myriam-επί-Τροχών». Μερικές φορές, κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων, όταν πέφτουν τα γεφύρια, οι εθελοντές αναγκάζονται να διασχίσουν ποτάμια με βάρκα για να φτάσουν σε κάποια χωριά.

Η Βασούλα, καταχαρούμενη, τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν να ακολουθούν το κάλεσμα του Θεού να διαβάζουν, να μελετούν και να ζουν τα μηνύματα έτσι ώστε το Beth Myriam να γίνει ο καρπός αυτού που έχουν μάθει από τα Μηνύματα της ΑεΘΖ. Επίσης έκανε παύση πού και πού για να μιλήσει με απλότητα σε ανθρώπους προσωπικά, ιδιαίτερα μεταξύ των φτωχότερων.

Μια φορά την εβδομάδα, το Beth Myriam "Επί Τροχών" επισκέπτεται τη φυλακή όπου παρέχει φαγητό στους φυλακισμένους και πραγματοποιείται και η συνάντηση προσευχής της Αληθινής εν Θεώ Ζωής

Η Βασούλα συναντά τα παιδιά του χωριού Capusian

Αντίο από τα παιδιά του χωριού Barancuag

Επικοινωνία - Πληροφορίες

Διεύθυνση: Cagayan Valley, Philippines
Υπεύθυνοι: Dr. German and Josie de Laza, Teresa Escorpiso
Email: