ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/bethmyriam/world/brasilia/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Beth Myriam » Beth Myriams σε όλο τον κόσμο » Βραζιλία, Brasilia »

 

Beth Myriams στη Βραζιλία
Beth Myriam Brasília


Σύνοψη

Το ΒΜ στη Brasília βρίσκεται στην Itapoã, ένα πολύ φτωχικό χωριό κοντά στην πρωτεύουσα. Παλαιότερα το BM βρισκόταν στο Recanto das Emas, μια άλλη περιοχή με άπορους. Το ΒΜ στην Itapoã ξεκίνησε να λειτουργεί πριν τρία χρόνια. Τρεις μέρες την εβδομάδα, 600 άνθρωποι σερβίρονται σούπα και παίρνουν φαγητό μαζί τους για το σπίτι. Δέκα εθελοντές προετοιμάζουν το φαγητό, και τρεις ομάδες εθελοντών αναλαμβάνουν εκ περιτροπής να συντονίσουν τις εργασίες, τις ημέρες της εβδομάδας που σερβίρεται το φαγητό.

Ένας γυναικολόγος προσφέρει ιατρική φροντίδα στις γυναίκες της κοινότητας της Μπραζίλια, στο BM, και ένας παιδίατρος φροντίζει τα μωρά. Άπορες μητέρες και τα παιδιά τους στο BM λαμβάνουν ένα πακέτο με ρουχισμό και νοσηλευτικά είδη. Οι εθελοντές κάνουν ευαγγελισμό στα παιδιά.


Μια ομάδα προσευχής της ΑΕΘΖ, συναντιέται κάθε βδομάδα στο ΒΜ της Brasília. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν στην ομάδα διαβάζουν την Αγ. Γραφή, προσεύχονται και κάνουν περισυλλογή πάνω στα μηνύματα της ΑΕΘΖ. Πολλοί απο αυτούς μαρτυρούν τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή τους ως αποτέλεσμα της βοήθειας του BM.

Photo Gallery of Beth Myriams Brazil

Επικοινωνία - Πληροφορίες

Διεύθυνση: Itapoã, Brasília
Υπεύθυνοι: Veronica, Carlúcio and Maristela
Email:veronica@carlucio.com, carlucio@carlucio.com, maristela.louvem@gmail.com