ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ:http://www.tlig.org/el/background/danielstart/angel-pg6/ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ - ΜΕΓΑΛΟ

Ελληνικά » Ιστορικό » Πώς με Πλησίασε ο Άγγελός μου » Ο Σατανάς Συνεχίζει με Διάφορες Επιθέσεις »

 

Πώς με Πλησίασε ο Άγγελός μου (συνέχεια)

Ο Σατανάς Συνεχίζει με Διάφορες Επιθέσεις

Ο διάβολος ήξερε πόσο σιχαίνομαι τις κατσαρίδες. Δεν με ευχαριστεί που το γράφω αυτό, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δείξω τον τρόπο που με πολεμούσε ο διάβολος. Μια μέρα, καθώς έβγαινα από ένα δωμάτιο, έκλεισα την πόρτα. Ξαφνικά ένιωσα να με πιτσιλάει στο πρόσωπο κάτι υγρό. Δεν μπορούσα να καταλάβω από πού προερχόταν. Άκουσα ξαφνικά το διάβολο να γελά και μου είπε ειρωνικά: «Έτσι βαφτίζω εγώ. Αυτός ο αγιασμός σου αξίζει!». Τότε κατάλαβα τι είχε συμβεί. Είχα λιώσει στο πλαίσιο της πόρτας μια μεγάλη κατσαρίδα... Κόντεψα να μείνω στον τόπο από αηδία! Δεν μου αρέσει που γράφω τόσα πολλά για τις επιθέσεις του Σατανά, αλλά θέλω να δείξω πόσο με πολεμούσε για να εμποδίσει τη διάδοση των μηνυμάτων και να με αποκλείσει από την αποστολή για την οποία με προετοίμαζε ο Κύριος.

Μια μέρα, αποφάσισε πάλι να αλλάξει τακτική. Για να με ξεγελάσει πήρε την εμφάνιση του πεθαμένου πατέρα μου. Ακόμη και ο τρόπος που μου μιλούσε ήταν ο ίδιος. Μια τέλεια απομίμηση. Μου μίλησε γαλλικά, όπως συνήθιζε να το κάνει μερικές φορές ο πατέρας μου και είπε: «Κοίταξε, αγαπητή μου... Ο Θεός σε λυπήθηκε και με έστειλε για να σου πω ότι κάνεις λάθος. Πώς μπόρεσες να πιστέψεις ότι επικοινωνεί μαζί σου με τον τρόπο αυτό; Όπως ξέρεις, αυτό είναι αδύνατο και το μόνο που πετυχαίνεις είναι να προσβάλλεις και να εξοργίζεις το Θεό. Σκέψου... Ο Θεός να σου μιλάει; Πού άκουσες ποτέ κάτι τέτοιο; Μόνο η τρέλα μπορεί να σε κάνει να το πιστεύεις!». Ρώτησα: «καλά, τι γίνεται όμως με τον άγγελό μου, είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό με αγγέλους;» Όταν είπε: «Ω, αυτός...», η φωνή του ήταν γεμάτη μίσος και αναγνώρισα γι’ άλλη μια φορά το Σατανά.