ВРЪЩАНЕ КЪМ УЕБСАЙТА:http://www.tlig.org/bg/bibliography/webshop/bookdesc/onebook/www.tlig.org/bg/bibliography/webshop/bookdesc/onebook/РАЗМЕР НА ШРИФТА: NORMAL - LARGE

Български » Библиография » Книжарница на ИВБЖ » Описания на книгите » Пълните послания на ИВБЖ »

 

Послания на Истинския в Бога Живот

ВСИЧКИ публикувани послания на ИВБЖ (Тетрадки 1-109) в ЕДНА книга

В Пророческите Послания на Истинския в Бога Живот, Бог призовава цялото Свое сътворение да се завърне при Обичта, като поиска Християните да обединят Неговото Тяло, Неговата Църква (“Католици! Протестанти! Православни! Всички Ми принадлежите! Всички сте едно в Очите Ми!”) 

Посланията на Истинския в Бога Живот са дълбоко духовни и са написани на ясен и непосредствен език. Поканени сме да влезем в разговор с Бога, замествайки името на Васула в тези текстове с нашето име. След като веднъж сме направили това, ние внимателно биваме отведени в тайнствата на Троичния Бог и започваме да растем в Знанието на Бога. Чрез благостта на Светия Дух, действащ в нас (Втората Петдесетница), започваме да растем в Обичта, Мира и Единството на Бога.

Пълният текст на Истинския в Бога Живот е сега достъпен в наскоро публикуваната (2006 г.) книга в един том. Томът от 1150 страници е с кожена обвивка (размер: 9x6x1 инча), съдържа всички публикувани послания на ИВБЖ (Тетрадки 1 - 109)

 

BUY ONLINE

Можете да закупите новата книга ТУК ОНЛАЙН

BUY ONLINE